sara-ti-amo

Alla inlägg under april 2012

Av Sara - 11 april 2012 18:45

Hej Hej!!


Ja idag var jag ledig idag bara för alla mina lektioner, eller alla, har ju bara två lektioner på onsdagar o dem två var inställda, snacka om tur heeh, jaja det var i alla fall skit skönt att vara ledig idag o fick sova tills jag vaknade.


Ja idag vaknade jag vid halv tio, fixa mig o sen vid halv elva tiden gick jag upp på rumet och gjorde lite läxa och ja sen har jag inte gjort så mycket, bara smsat med lite kompisar o typ kollat på tv.. Men känner mig i alla fall duktig som gjorde läxor när jag igentligen skulle ha haft en helt ledig dag utan att göra något, men hade ändå inget att göra så tänkte ja varför inte, kan ju göra lite nytta så ja..


Nä det får vara allt för idag så ja ha det bra, kramizzz!!


här kommer en låt, rätt härlig ändå,


Av Sara - 10 april 2012 16:43

Hejsan!!


Hoppas allt är bra mer er alla, men mig är det rätt okej, mår lite halv illa och magont har tjejveckan denna veckan, fick den i morse, så jäkla jobbigt, men tycker ja var duktig för gick till skolan o gick på nästan alla lektioner, eller jo gick på alla lektioner, men den sista fick jag gå hem en halv tim tidigare, men missade bussen så fick ändå vänta en tim på bussen, men det gjorde inget..

Ja idag var det första dagen efter påsklovet, lite segt var det i böjar men sen gick det bättre, men var lite halv trött o seg, men tror inte det är pågrund av skoltrött, utan det andra som jag skrev innan.. Ja iallafall, började vid åtta tiden idag, hade först so i en tim, sen rast, satt o lyssnade på musik med en killekompis,som är riktig härlig o snäll, kan säga att han är rätt söt, eller lite söt, med fina ögon, men ja skit i det nu hehe, ja sen efter det så blev det so igen, sen lunch o sen rast o spelade lite pingis och ja o en kille som går där i min nya klass han heter någoting me Lu...., kan knappt utala hans namn men jaja, han satt o nöp mig o sen så satt han o pillade på mina skor o drog i mina byxor/pants heeh, vet inte varför han gjorde det, hehe, så han fick lite smällar här o där hehe, men vi brukar skoja med varandra, hen härlig o rolig kille som jag skrattar mkt med heeh.. det var förästen inte han jag skrev om innan hehe så vet ni det nu, utan det var en annan ja så nu har vi redit ut det med hehe :)....

Ja nä har inte gjort så mycket mer idag, bara haft so o engelska, och spelat lite pingis, hehe o snacka lite med han den söta killen o han den andra som drog o nöp mig hehe, ja så det får bli allt för idag, ha det så bra, kramizz!!

  



Av Sara - 9 april 2012 17:25

Hejsan!!


Ja då har jag nästan precis kommit hem från en 75-års kalas/fest, det var min farfar som fyllde år idag, så vi grattade han, fick mat och så var där rätt mycket eller lagom med folk och jag kände alla utom en som min pappas morsas systers nya man, han har jag aldrig träffat, men alla andra kände ja så det kändes bra..


Idag vaknade jag vid halv tio, gick upp åt frukust, sen ner i duschen sen blev klockan nära halv tolv och det var dags att fixa sig o göra sig snygg för ville klä upp mig och sminka mig för det var ju ändå till min farfar och han fyllde 75, så ville vara fin idag, såklart..


Ja jag har inte gjort så himla mycket idag, det blev att stiga upp och helt plötsligt var man iväg, så ja det blir inte så mycket att skriva om idag, men ville ändå logga in här o skriva några rader ändå..


ja nä det får bli allt för idag, ha det bra, kramizz!!


 




Av Sara - 8 april 2012 16:24

Tja Tja!!


Har nästan precis kommit hem från en lite prominad runda med morsan och farsan och sen en lite jogging runda med mig själv hehe, det var riktugt skönt att få komma ut och röra på sig lite, var ett tag sedan och det märks, jag tycker att jag behövde det hehehe, eller kanske inte behövdes men kände att jag ville ut i friksa lufte o gå och jogga lite nu efter allt påskmat och mat man och annat skit man lagt på sig nu när man varit ledig hehe..


Ja nä nu får jag skriva om något lite mer om min dag o vad jag har hittat på om jag kommer ihår hehe jo det gör jag heeh, nä men i fredag så stack jag farsan in till stan o handla det sista och när han gjorde det så gick jag in på H&M och handlade ett par jeans (gula), skit coola, men dem hade bara storlek 36 och dem var bara lite förstora inte jätte, men köpte dem ändå hehe, lite dumt men ville ha dem, och idag var jag med inne i stan igen o handlade ett till par jeans svarta med dragkedja vid foten och vid fikerna, dem var svara och såg ut som skinbyxkor, och storleken, vet inte om jag vågar skriva det med det var storlek 27, men ja jag tyckte dem var lite storna, men vid benen satt dem tajta så det var skit bra, så köpte dem me.. Så min morsa bara du och ditt handlandet, så vi kom överens om att jag skulle inte handla något som jag skulle ha på mig på tre månader så jag bara jaja lugnt det klarar jag av, men nu är jag inte så säker på det heheh, jag älskar kläder,skor och väskor så inget av dem sakerna får jag köpa på tre månader, klarar jag det så ska jag få ngt av dem så jag ska göra allt för att inte handla något, får se om jag klarar av det hehe, gör jag säkert..


Ja vad mer har jag hittat på idag, ja jag har nog inte gjort så mer det blev ju stan vid elva tiden och sen var vi hemma vid ett halv två sen vid halv tre så började vi gå och sen har jag varit ute i en o halv tim och sen ner i duschen så har nästan precis kommit upp där ifrån så tänkte att jag kan skriva lite nu när jag ändå är igång..


Förästen glömde igår att skriva om att jag fick lite påsk presenter av morsan,farsan o syrran o mormor o en kompis, men den presenten hann jag inte fota, men dem andra kommer jag lägga upp en bild på, både kläderna jag köpte och presenterna, dem kommer här nedan och mer text under bilderna med<3<3


Men ja det var allt för idag, ha det bra, kramizz!!


Gula byxor: 299:- på H&M

Svarta byxor: 599:- på Gina Trico

   

Paketerna, fick frukt istället för godis för äter inte det alls mer.. <3<3

Av Sara - 7 april 2012 17:09

Hej Hej!!


Ja då var det påsk idag och gud va skönt, har lite längtat efter denna dagen faktiskt.. Tänkte bara skriva lite snabbt  nu, för vi har gäster så dem inte undrar var jag tar vägen, men rätt skönt att kunna dra sig lite tillback och sitta här på mitt rum ensam och lyssna på lite musik o ta det lugnt..

Idag vaknade jag inte hemma för jag hade sovit över hos en kompis från igår till idag, hade väldigt trevligt och roligt, tack Jessica för en trevlig och skit rolig dag och kväll, det var riktigt roligt.. Det måste vi bara göra fler gånger..

Vi vaknade till vid åtta först för att hon hade ställt klockan på åtta för vi skulle ut med hennes hund, sen efter vi gått i det tråkiga och kalla snövädret så gick vi och la oss igen och sov ända till halv tolv, så  det var skönt att vi fick sova ut lite till..

Ja sen vid halv ett så kom morsan och hämtade upp mig, sen snabbt fick vi åka hem och jag skulle fixa mig innan gästerna skulle komma, jag skulle göra så mycket innan och jag hann med så det var riktigt skönt.. Sen vid tre halv fyra tiden kom gästerna, och då hade jag precis  blivit färdig och klätt på mig som tur hehe..


Ja nä vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, känner mig lite stressad för har varit borta lite lång tid nu så snart kallar väl morsan eller farsan och frågar om jag är kvar i huset hehe, så ja måste dra nu, ha det bra kramizzz!! kommer lite bilder från igår på oss, ps, är inte sminkad el vigjord i håret så ja hehe <33< ville bara säga det..




    

Av Sara - 6 april 2012 13:19

Hejsan!!


Ja då är det snart påsk och lovet börjar dra sig mot sitt slut, både tråkigt  att inte få vara hemma och sova tills man vaknar men ändå ganska skönt att få komma tillbacka till skolan och träffa folket man har trevligt med, har saknat lite det roliga med vissa, men har ju med haft mycket skratt och trevliga dagar med folk som jag inte fått träffa så ofta och kunnat umgås med lika mycket som folk i skolan..


Nä jag tänte bara att jag sulle bara skriva lite nu innan jag ska börja med att packa ihopa mina grejor, ska iväg ikväll och kommer hem imorgon eftermidda för att firam påsk med nära och kära, blir säkert jätte roligt och trevligt som alltid...

Ja jag ska iallafall iväg till en kompis och ska umgås och ha trevligt med henne o sen blir det att man kommer sova över där, för hon ville det, så tänkte jag, ja varför inte, kan ju bli roligt o trevligt, det blir det säker med..


Ja jag har inte så mycket mer att skriva än att vi har fixat lite med vår påsk tradition, har gjort lite sånt idag för jag ska iväg ikväll, vi skulle igentligen gjort det imorgon, men då är jag ju inte hemma så ´sa morsan att vi kunde göra lite idag bara för att jag skulle få den lite påsk känslan änså då det var trevligt o roligt..


Nä det får bli allt för idag, får väl börja plocka ihopa lite grejor nu så jag får med mig allt som jag behöver för idag o imorgon hehe. ha det bra, kramizz!!


här kommer en skit fin låt <3<3

 








Av Sara - 5 april 2012 17:41

Tjenare!!


Idag har jag inte gjort så mycket, men tycker ändå att tiden gått rätt fort än vanligt, eller så kanske det bara är jag som tycker det heeh..


Ja idag vaknade jag vid nio tiden, gick upp och sen vid halv tio började jag baka, för var sugen på att baka, har inte gjort det på länge, så jag tänkte att jag ändå inte skulle göra något idag så varför inte.. Det jag bakade idag var kärleksmums, mitt eget recept, men jag hade mindre smet och mindre form så dem blev lite mer som typ muffins deg, för jag gör kärleksmums i muffinsformar, för den blir mycket godare och finare tycker jag heeh.. Jaja men dem blev iallafall skit goda och blev bra annars, så hade väl lite tur ändå..


Sen vid halv tolv så åkte jag o syrran ner till byn och skulle handla mat, vi gick till ett ställe jag inte varit/ätit på typ tre-fyra månader och det stället var Mcdonalds hehe, jag var skit sugen på det, konsigt nog, för jag e väldigt bestämmd med vad jag äter och vad jag stoppar i mig med och så äter jag inte vad som helst iheller, men jag tänkte, jaja har man inte ätit det på ett par månader så är det okej att unna sig lite iallafall och det var väldigt gott faktiskt, så ja heeh..


Ja jag har med packat in lite påsk presenter som jag ska ge till dem jag brukar ge till, men är ursell att packa in paketer, men men det är inte utsidan som är det viktigaste, utan det är innehållet eller vad säger nu hehe<3<3..

Ja sen har jag inte gjort så mycket mer idag..Jo försten, har ju med gjort egna påsk kort till dem som jag ska ge presenterna till, så ja, kan lägga upp en bild på det heeh, :P


Ja det var allt för idag, kramizz!!


Här är några paketer och mitt egna påsk kort jag själv gjort!!

  


  




Av Sara - 4 april 2012 18:19

Hejsan!!


Hoppas det är bra med er alla, men mig är det bara toppen, lute trött och seg bara, men annars är det bara bra här..


Ja idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid tio tiden idag, gick upp och fixa sig sen satte jag mig vid datan, och efter en stund började min mage kurra, den brukar den aldrig göra, men det gjorde den idag, så jag sa till syrran, vill du äta frukust med mig, hon bara ja visst, varför inte så vi gick ner och skulle äta frukust, men vi var lite onyttiga idag, när vi skulle äta frukost så var klockan typ halv tolv, så vi bara, shit samma i frukusten, så jag lagade lite lunch till oss, något lite lätt, och det blev pasts ( mina fulkornspasta, äter bara allt som är fulkorn), så jag kokade upp det, och syrran hittade lite räster från gårdagens midda med köttbullar och potatis och brunsås, som jag värmde till henne och jag med min pasta och lite grönsaker heeh..


Ja sen efter det så satt jag och väntade på att en kille kompis som skulle höra av sig, för han skulle komma till mig idag, men vid tolv tiden så smsade han och skre, förlåt så hemsk mycket men jag försov mig så jag missade bussen, heeh, så jag bara jaja lugnt, vi tar det en annan gång hehe, men det var rätt bra ändå för då fick jag fixa lite presenter och lite av mitt skolarbete så denna dagen var till nytta ändå så ja det var bra på ett positivit sätt ändå..


Ja nä, har inte så mycket mer att skriva om idag, men kan skriva att det är skönt att få vara ledig lite och få sova ut mig så jag är på top igen när man börjar skolan på tisdag, börja kännan nu att dagarna går mot sitt slut, men jag ska inte säga för mycket hehe.. Ha det så bra, kramizzz<3<3

Här nedan kommer en skit bra låt<3<3



Ovido - Quiz & Flashcards