sara-ti-amo

Alla inlägg under april 2012

Av Sara - 22 april 2012 18:05

Hejsan alla!!


Idag ska jag försöka skriva lite mer, igår hade jag kompis hos mig så kunde inte skiva så mycket för hon satt vid sidan om, så ville skriva färdigt det så fort som möjligt för att inte tråka ut henne hehe..


Ja igår så som jag skrev igår o precis så hade jag kompis hos mig, sjukt kul hade vi, har alltid lika kul när vi umgås, vi har samma humor hehe.. Vi snacka om killar, kollade runt lite på internett och snackade med random folk som min kompis kallade dem för hehe, vet inte riktigt varför men jaja, kommer väl göra det längre fram heh..


Ja idag så har jag inte gjort så mycket, vaknade vi halv tio tiden, gick upp o åt frukust med morsan o farsan, sen så blev man fast i tv-rummet när morsan kom med en skit stor hög med foto på mig som hon inte hunnit stoppa in i sådana album, hon har skit många sådana album på både mig o min syrra o hela familjen också, så ja det var rätt roligt, men gud vad jag har förändrats, både kroppen och utseendet, iförsej e ju inte söt nu, var ju sötare när jag var liten, men men det struntar vi i nu hehe, nä men gud vad man har förädrats en hel del, jag bara är detta verkligen jag heeh, så ja det var skit roligt..

Sen så såg jag o syrran på lite bildspel som min farsa hade gjort som man kunde se bilderna på tv o datan, lagt över dem på en skiva och då märkte både jag o syrran att gud va många ställen vi varit på, utomlans hit o ditt, utflycket hit o ditt, jag sa till morsan, konsigt att man inte kommer ihåg allt det att vi varit iväg så mycket, iförsej vi är ju med mycket iväg nu med, men vissa ställen har jag varit på som jag tänkt att nä där har jag aldrig varit och så har man varit där, rätt roligt ändå heeh..


Ja det blev mycket som blev skrivet nu hehe, ja men jag är så att när jag kommer igång så bara jag skriver på som bara den hehe..


Nä det får bli allt för idag.. jo förästen kom på att jag skulle lägga upp ett annat youtube låt som jag sa att jag skulle göra till en tjej som jag börjat snacka mycket med som går i min klass eller en av dem klasserna jag går i nu med, så här kommer den.. Ha det så bra alla, kramizzz<3<3 Här är en riktigt sara kille, han som sjunger, riktigt het o snygg kille hehe <3<3


Av Sara - 21 april 2012 18:39

Hejsan!!


Tänkte börja med att skriva sorry att jag inte skrev igår, men jag kunde inte för var iväg igår och kom hem idag vid ett, två tiden idag och blev häntad av morsan o farsan..


Idag vaknade ja vid halv elva tiden hos en killekompis, Igår så var jag i Lund hos en kompis, en gammal tjejkompis brossa var jag hos, vi umgiks, vi lagade mat tillsammans, och hade trevligt.. vi kollade med på film och hade skit trevligt, skrattade som bara den, haahaah, tack du för en skit trevlig kväll igår kväll och i morse med thihi :)....


Just nu är jag med Jessica och får se vad kvällen erbjuder ;)...


Nä det får bli allt för idag, ha det bra, kramizz!!

Kommer lägga upp en video för skulle vissa detta klippet för en kompis men mitt internett i mobilen klyddade, så här kommer den..



Av Sara - 19 april 2012 17:38

Tja Tja!!


Idag började jag klockan kvart i elva, hade matematik, var lite trött och seg, tänkte fört inte gå idag, men tänkte att jag måste för är inte sjuk eller något annat, bara trött, för har inte sovit så mycket inatt, så hehe.. Ja sen efter det var det lunch, fick sluta lite tidigare från matematiken för läraren skulle någonstans, så fick sluta kvart övar elva, så ganska skönt heh..


Sen när jag skulle gå och äta, för hon jag bukar gå och äta med hon hade sovmorgon idag så hon började senare idag så jag tänkta jaja måste ju ändå äta, så jag gick mot matsalen, men när jag kom runt hörnan så träffade jag en kille som går både på basti o södan så han fick syn på mig, vi började snacka o sådant, men det slutade att jag sket i att äta så ja, hehe, sen efter det blev det svenska i en tim sen slutade vi för dagen, vi gick igenom nästa del prov på nationella provet, hoppas att det går bra, men det gör det säkert, kan ju inte göra mer än vad man kan hehe..


Nä nu får jag börja fixa mig till träninge, ska iväg o tränna, syrran skulle ut o jogga lite får se om jag orkar göra det innan träninge, ja men måste fixa mig, se om jag hinner följa med henne en liten runda.. ha det så bra kramizzz!!!


 

Av Sara - 18 april 2012 17:43

Hejsan!!


Igår så skrev jag inte i min blogg för var iväg hela kvällen, så kunde inte, eller hann inte skriva, för åkte direkt iväg efter vi hade ätit, så ja, ville bara skriva och berätta så nu vet det..


Ja idag hade jag nationellt prov i svenska, det var muntligt, vi skulle prata i små grupper om en sak som vi fick som vi skulle hitta fakta om, och det var om Relationer, det var så stort så man kunde välja så mycket inom det temat så ja.. Jag valde vänskap som Relation, och var sjukt nervös när jag skulle fram och reduvisa för sex perssoner o killar, då blir man med lite mer nervös, men det var skit schysta, för dem typ peppade mig, för jag sa att jag kommer inte klarar av det, men dem peppade, så till slut så hade jag gjort det och det kändes skit bra, för har typ nästan inte gjort sådan förrut, har alltid typ dragit mig ur det eller något annat typ hehe, så jag kände mig duktig hehe <3<3..


Ja sen efter det blev det matematik hos han ena matteläraren i typ 45 minuter bara för nationella provet drogs ut till  halv så ja, men det gjortde inget, sen efter det så blev det matte igen fast med en annan mattelärare, sen gick jag o en tjej som jag brukar gå och äta med vi gick och åt vid elva tiden sen tjugo i tolv tog jag bussen hem så man var hemma typ vid ett tiden, så riktigt skönt att sluta tidigt, och imorgon börjar man kvart i elva så himla skönt heeh..


Ja det var nog allt för idag, förästen när jag kom hem satte jag mig vid datan och skulle lyssna på ett par låtar som en kille i min nya klass gav mig, han bara dessa måste du bara lyssna på, så ja hann ju inte igår så fick ju göra det idag, och då när jag kollade runt här så hittade jag denna skit bra låten, kan lägga upp den här nedan, skit sööt/snygg kille thihi hehe, ja det var allt för idag, ha det bra, kramizzz!!!


Av Sara - 16 april 2012 17:49

   Tja Tja!!


Min dag började med att jag blev intervjuad av en kvinna i mellan 30-35 års ålder typ, vet inte hehe, vid halv nio började intervjuen, och var fett nervös och lite orlig att jag skulle kanske säga något konsigt så jag inte heller förstår vad jag menar typ hehe.. Jag sa till henne att jag kan prata fort ibland, men hon bara det gör inget för då får vi bara mer av intervjuen för den skulle vara ungifär en timme, så ja hehe, men det gick faktiskt väldigt bra, bättre än jag trodde faktiskt..


Ja sen efter det fick jag lite paus och rast, som tur för jag bara snacka o snackade, så behövde lite paus innan nästa lektion började, men när jag satte mig där dem flesta jag vet vem dem är så satte jag mig vid ett ställe där dem spelar pingis, men där blev det inte så mycket tystnad, men jag var lite dum att jag gick ditt där om jag ville ha lugn stund, men konstigt nog så ville ja inte ha en lugn stund, fast jag bara snackat o snackat i mer än en timme heh, jaja så är det ibland heh..


Idag hade Engelska och lunch och sedan idrott med min gamla klass, där vi skulle göra våran läxa som var styrke träning, och ja det gick bra det jag hade gjort, så blev stolt över mig själv hehe, nä men kände mig duktig i alla fall, för har aldrig typ gjor det sättet som läxan var, har aldrig gjort det o läraren blev nöjd så ja heehheeh..


Ja nä det var nog allt för den här gången igen. ha det bra, kramizzz<3<3


bjuder på denna knasig bilden på mig från påskafftonen, ``som jag blev modelfotat av syrran hehe´´

Av Sara - 15 april 2012 17:54

Hejsan!!


Förlåt att jag inte skrev igår på bloggen, men ja det blev så att jag inte satt vi datan igår, för var upptagen igår, så ja, men ja tänkte att jag skulle komma in här och skriva lite..


Ja idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid typ tio tiden gick upp o åt fruktust o fixa mig, sen vid tolv tiden så stack jag o morsan o min mormor till trelleborg o hanlade i en affär, vet inte vad den hete men jaja, det var en lite annurlona affär, för där fanns typ så mycket olia grejor som man inte ser i vanliga affärer, men jaja. Det var rätt trevligt i alla fall, fick en skit snygg kudde som jag ska ha till prynad till min nya säng och en ram och lite lfer grejor som jag ska ha i mitt rum, är ju inte helt färdig, men tar och fixa lite då och då, så ja, får se när det är helt färdigt..


Sen blev det hem, och när vi kom hem så satte jag mig vid tv och kollade på en av filmerna som jag o syrran hyrde igår, den hete ETT ÖGA RÖTT, ganska bra film, han killen var rätt härlig o rolig med hehe, har aldrig sett filmen, men har hört att andra har sagt att den är jätte bra o riktigt rolig med, så jag bara ja varför inte...


Ja nä det får vara allt för idag, ha det bra, kramizz!!


Av Sara - 13 april 2012 17:21

Tja Tja!!


Gud va trött jag är idag, mår lite halv dåligt, vet inte varför, men känner mig lite konsig i kroppen, känner inte igen denna känslan jag har i  kroppen just nu, mår inte så bra, kanske håller på att bli förkyld eller något sådan, får väl hoppas på det hehe..


Ja idag började jag klockan åtta, gud va trött jag var i morse, kom hem igår från boxningsträningen vid halv tio, gjorde mig i ordning, vet inte när jag gick o la mig, men var i alla fall skit trött när jag gick o la mig och blev väckt av morsan, för skulle upp tidigt idag.. jaja i alla faff, hade svenska i en tim ganska lagom tid att ha det, sen rast sen so sen lunch, men där fanns inga bestik så jag och två killar sket i att äta och drog till en fallafed ställe, han ena köpte bara en fallafed, men jag och han andra vi ville inte ha heeh, sen gick vi runt i staden och sen drog vi tillbacka till skolan och spelade lite pingis, snackade lite och sådant. Det var skit tyst inga elever på den vånigen vi var på, kändes nästan som man var i skolan när där inte var några elever, men där var ju, klockan var ju bara ett eller lite mer så ja, men kändes ändå lite konstigt ändå, så ja...


Ikväll blir det att ta det lugnt o villa lite tror jag, för mår inte så bra som ja skrev innan, jag sa förästen på skoj till tre killar som satt där när jag med var där, så sa jag, jag tror jag är gravid heeh, han ena bara vill du bli det så kan jag hjälpa dig, det är inte svårt, jag bara okej, nu pratar vi om något annat hehe, som tur så han ena killen hörde inte så han började snacka med mig jag bara yess kunde jag dra mig ur den situationen, hehe,


Ja nä det blir allt för idag, ha det bra kramizzz!!

 

Av Sara - 12 april 2012 19:21

Hejsan!!


Tänkte skiva lite snabbt här nu, för har preics kommit hem från en liten joggign/gå runda med syrran i en tim, så härligt väder det är och gud va skönt det va att få komma ut o röra sig lite, men hann knappt inte komma innan för dörren fören farsan sa att han hade fått tag i någon trännare som har hand om boxning i svedala, och han sa att jag kunde komma idag o prova på, o det börjar åtta, så ja får se, vill i alla fall först ner i duschen, men ville skriva så fort som möjligt innann jag drar någon stans, för vet inte sen när jag är hemma såfall..


Ja idag började jag klockan kvart i elva med  att ha matematik, efter det blev det lunch men sket i att äta för var inte hungrig och sen var det chilliconcarne, tror jag det stavas så heeh, ja sen blev det att ha svenska, men har med varit hos syo och snackat lite och bästämmt lite om framtiden hehe, ja kan berätta lite mer än annan gång om det..


Ja känner att jag är lite stressad så kommer inte precis på så mycket att skriva om idag heller, men kanske imorgon där kommer lite mer och läsa, vet inte hehe, ja det får tyvärr bi allt för idag ha det bra,kramizzz!! förästen igår när ja va ledig så hade jag inte så mycket att göra så hittade ett program där man kunde göra om bilder och gjorde lite, men gillade den här nedan bäst <3<3


 



Ovido - Quiz & Flashcards