sara-ti-amo

Alla inlägg den 15 april 2012

Av Sara - 15 april 2012 17:54

Hejsan!!


Förlåt att jag inte skrev igår på bloggen, men ja det blev så att jag inte satt vi datan igår, för var upptagen igår, så ja, men ja tänkte att jag skulle komma in här och skriva lite..


Ja idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid typ tio tiden gick upp o åt fruktust o fixa mig, sen vid tolv tiden så stack jag o morsan o min mormor till trelleborg o hanlade i en affär, vet inte vad den hete men jaja, det var en lite annurlona affär, för där fanns typ så mycket olia grejor som man inte ser i vanliga affärer, men jaja. Det var rätt trevligt i alla fall, fick en skit snygg kudde som jag ska ha till prynad till min nya säng och en ram och lite lfer grejor som jag ska ha i mitt rum, är ju inte helt färdig, men tar och fixa lite då och då, så ja, får se när det är helt färdigt..


Sen blev det hem, och när vi kom hem så satte jag mig vid tv och kollade på en av filmerna som jag o syrran hyrde igår, den hete ETT ÖGA RÖTT, ganska bra film, han killen var rätt härlig o rolig med hehe, har aldrig sett filmen, men har hört att andra har sagt att den är jätte bra o riktigt rolig med, så jag bara ja varför inte...


Ja nä det får vara allt för idag, ha det bra, kramizz!!


Ovido - Quiz & Flashcards