sara-ti-amo

Alla inlägg den 22 april 2012

Av Sara - 22 april 2012 18:05

Hejsan alla!!


Idag ska jag försöka skriva lite mer, igår hade jag kompis hos mig så kunde inte skiva så mycket för hon satt vid sidan om, så ville skriva färdigt det så fort som möjligt för att inte tråka ut henne hehe..


Ja igår så som jag skrev igår o precis så hade jag kompis hos mig, sjukt kul hade vi, har alltid lika kul när vi umgås, vi har samma humor hehe.. Vi snacka om killar, kollade runt lite på internett och snackade med random folk som min kompis kallade dem för hehe, vet inte riktigt varför men jaja, kommer väl göra det längre fram heh..


Ja idag så har jag inte gjort så mycket, vaknade vi halv tio tiden, gick upp o åt frukust med morsan o farsan, sen så blev man fast i tv-rummet när morsan kom med en skit stor hög med foto på mig som hon inte hunnit stoppa in i sådana album, hon har skit många sådana album på både mig o min syrra o hela familjen också, så ja det var rätt roligt, men gud vad jag har förändrats, både kroppen och utseendet, iförsej e ju inte söt nu, var ju sötare när jag var liten, men men det struntar vi i nu hehe, nä men gud vad man har förädrats en hel del, jag bara är detta verkligen jag heeh, så ja det var skit roligt..

Sen så såg jag o syrran på lite bildspel som min farsa hade gjort som man kunde se bilderna på tv o datan, lagt över dem på en skiva och då märkte både jag o syrran att gud va många ställen vi varit på, utomlans hit o ditt, utflycket hit o ditt, jag sa till morsan, konsigt att man inte kommer ihåg allt det att vi varit iväg så mycket, iförsej vi är ju med mycket iväg nu med, men vissa ställen har jag varit på som jag tänkt att nä där har jag aldrig varit och så har man varit där, rätt roligt ändå heeh..


Ja det blev mycket som blev skrivet nu hehe, ja men jag är så att när jag kommer igång så bara jag skriver på som bara den hehe..


Nä det får bli allt för idag.. jo förästen kom på att jag skulle lägga upp ett annat youtube låt som jag sa att jag skulle göra till en tjej som jag börjat snacka mycket med som går i min klass eller en av dem klasserna jag går i nu med, så här kommer den.. Ha det så bra alla, kramizzz<3<3 Här är en riktigt sara kille, han som sjunger, riktigt het o snygg kille hehe <3<3


Ovido - Quiz & Flashcards