sara-ti-amo

Alla inlägg under maj 2012

Av Sara - 12 maj 2012 20:21

Hejsan!!


Jag har nog fått en för bra säng av mina föräldrar, för sover mycket längre på helgerna än jag gjorde med den andra sängen fast jag går och lägger mig samma tid som innan typ heeh. jaja vaknade lagon tid idag, åkte till byn, sen kom jag hem, skulle fixa mig för skulle träffa en killekompis, men det blev inget för bussarna kom så sent, den första kom fem i ett och näste gick inte förren fem i fyra, och tyckte inte det va lönt att bara träffas i två tim och så åker han buss i en tim hit och en tim hem, så frågade om det va lönt att komma hit två timmar och sen hem igen och det tyckte han inte så vi sket i det så vi tar det en annan gång istället..


Så ja jag började att baka mitt egna resept på paj, det blev rabarbepaj, och skit god va den, och sen gjorde jag kolakakor, sjuk goda dem med, men sjukt svåra va dem hehe, men men ja man kan inte vara duktig på allt hehe..


Ja nä nu får jag gå ner igen, har bakat och sen så satt vi och spelade spel familjen, sjukt trevligt, men tiden bara gick så tänkte nä  nu måste ja gå upp och skriva lite, ja hehe.. Ja så det får bli allt för den här gången heh, ha det så bra, kramizzz!!! Lägger upp en bild på min paj<<33<33<333

 


 


Av Sara - 11 maj 2012 17:25

Hej Hej!!


Idag var det en lite annurlona fredag för mig, för brukar alltid börja tio och ha so och sen sluta så jag kan ta bussen vid två, men igår när jag skulle snacka med min menot så träffade jag på min so lärare och vi snacka så frågade jag om det var so ändå för alla lärare skulle iväg, men det va det tydligen så han bara, ja du börjar halv nio istället, jag bara oki, så ja började halv nio, när jag kom var där knappt inga elever, bara två killar jag känner eller vet vem dem är, jaja iallafall så hade lektion med sådana killar,tjejer som kommer från andra länder och kommer hit..


Sen blev det rast, sen började det igen, så kallade en kille som ska lärar sig svenska, han brukar snacka o äta med en av dem killarna jag brukar käka med, så han bara kom hit, oki så gjorde det heeh, ja men när jag satte mig skulle jag hjälpa dem med deras arbete, och det handlade om deras hemland, så han bara hjälp, jag bara jag kan inget om ditt land, jag är ju inte där ifrån hehe, han bara nä men sätt dig ner och hjälp denna killen hehe, jag bara oki.. Jaja det slutade med att jag och han ena killen satt och gjorde deras arbete, rätt roligt ändå, men fick ju översätta på google till han ena killen för han kunde inte svenska så bra, men det gick riktigt bra till slut, och det var med roligt det dem gjorde..


Ja sen efter det så gick jag med några pågar som jag vet vem dem är, men har inte snackat så mycket med dem, men det var trevligt hhe, ja sen drog jag hem för slutade kavrt över elva, men när jag skulle gå så träffade jag på en annan kille jag känner, så snacka lite sen gav jag han en hejdå kram och sen så kom jag hem hehe,


Nä är sjukt trött så ska nog gå och lägga mig o villa lite, vet inte varför jag är det, men men, ja så det får vara allt för idag, ha det så bra,kramizzz!!


 

Av Sara - 10 maj 2012 17:59

Tjenare!!


Ja idag har jag bara haft en lektion som jag hade igår, men det var bara för min matematik var inställd både igår och idag, ganska skönt ändå. Ja det lektionen jag hade var Svenska, råkade komma lite sent, men det var bara för när jag var påväg till klassrummet så stötte jag på en kompis jag brukar gå och frågade mig om jag ville följa med och äta och då var klockan fem i tolv och började tolv så jag bara ja visst hinner nog det, men åt inget för hade nästan precis ätit frukust, men satt som sällskap bara.


Jaja iallafall när jag kom till stället där vi hade svenska så träffade jag en kille utanför som går i min klass i EL, han brukar ta samma buss som jag, så tänkte jag varför står han här utanför, för vi hade kommit på samma buss när jag åkte ditt så tänkte nu är jag verkligen sen, ja det var jag ju, typ fem-sex minuter sen typ hehe jaja knackade på dörren och läraren kom o öppnade och vi gick in och satte oss..


Vi gjorde något roligt för en gångs skull, vet inte riktigt vad det va men man skulle vara två eller tre per och skulle göra lite olika grejor, och jag fick två killar hehe, jaaj rätt schysta killar e dem jag fick som tur hehe, jaja första temat min grupp hade var att vi skulle göra en jobbintervjuv som handlade om att få jobb på cirkus hehe, så skulle jag komma på något bra och han andra kille skulle komma på något dåligt heeh, ja rätt roligt, hehe ja sen fick vi en annat tema och det var överförälskade, och jag bara, nä du skojar varför just jag, hehe läraren bara amen sara det går bra, du är tjej och har två killar, det kommer gå skit bra hehe, ja så vi försökte komma på något, och till slu kom killarna på något, oh det var att den ena kille skulle stå där framme och skulle vänta på någon, och så kom jag och han andre killen, (vi skulle bete oss som vänner hehe), jaja ja så skulle han berätta för mig att han var supper kär i han andre hehe oh jag skulle typ stötta han hehe, men jag vet inte jag ficm värsta skrattanfall så jag hjälpte inte till så mycket, men han andra killen hjälpte mig för när jag fick mitt skrattanfall så gick han fram och skulle göra den sketchen han skulle göra så han skyddade mig hehe.. ja hheheh.. det var sjukt roligt hehe, låte lite tråkigt såhär när man läser det, men  man måste ha sett det och EL killarna dem är rikiga eller dem flesta är lite teater appor så ja heh..


hehe nä nu fick jag den bilden framför mig, det var ingen trevlig syn det dem gjorde heheh, jaja skit samma hehe iallafall, i morse så vaknade jag innan jag igentligen skulle upp, jaja så satte igång MTV och tyckte denna låten var bra eller videon är bra hehe, ja så tänte lägga upp den här nu nedan, så ja det får bli allt för idag, ha det så bra, kramizzz!!

Av Sara - 9 maj 2012 17:24

Hej!!


Idag skulle jag igentligen börja vid tolv, men skulle på möte med syo idag vid tio så fick gå upp lite tidigare, men satte mobilen på alarm samma tid som jag brukar gå upp, men vaknade ändå en o halv timme tidigare, vet inte, kunde inte sova mer, eller jo, men blev väckt, så ja heeh, så låg och drog mig i sängen en liten stund, sen gick ja upp och fixade mig lite, sen så satte jag igång en film innan jag skulle iväg så att tiden skulle gå lite fortare..


Har bara haft en lektion idag för dem andra två lektionerna var inställda idag, ganska skönt, men fick tyvärr inte sova ut, men jaja det är snart helg o då ska jag sova ut..


Nä det var allt för idag, ha det så bra, kramizzz!!

 

Av Sara - 8 maj 2012 17:36

Hej!!


Ja idag började jag klockan åtta med att ha samling och kollade på nyheter, sen var det dags för So, och sedan efter det So igen.. Sen så var det lunch, smsade en kille ja brukar äta med, men han o hans polare hade gått o käkat så jag frågade en annan kille som jag brukar snacka med om jag kunde gå och äta med han o hans polare, han bara ja visst hehe, så ja hehe.


Idag så slutade jag vid halv tolv, gud va skönt, jag slutade så tidigt bara för att min engelska var inställd, så ja, tänke först ta bussen hem vid tolv för slutade halv tolv, men bestämmde mig för att gå och äta för skulle träffa en gammal killekompis på ett caffé vid hyalv två så ja kunde inte åka hem för tidigt iheller hehe..


Ja tänkte inte riktigt skriva så exakt vad vi gjorde eller pratade om, men kan säga att han var en riktig gentleman, och jag kan med säga att dem andra killar jag typ träffats eller har umgåts med har mer vartit typ badboys typer, lite attityd och typ så ja, tror ni kan lista ut resten sen hehe.. Ja men typ vi träffades fikade, sen följde han mig hem, rätt snällt o gulligt, han bjöd mig på det jag ville ha, så ja.. ja sen när vi var framme så gav jag han en tack kram och sen så sa vi hejdå, ja det var lite mer förkortning hehe, ja heheh


Ja sen så gjorde jag inte så mycket mer än det så ja, det var allt, hehe, ja så blir nog inte så mycket mer att skriva mer idag, så ja det får bli allt för den här dagen, ha det så bra, kramizzz!!!

 

Av Sara - 7 maj 2012 19:14

Tjenare!!


Ja idag har jag inte haft så många lektioner, började med engelska klockan tio, sen hade jag idrott.. Gud vilken rolig idrottslektion vi hade idag, vi spelade EM i fotboll så hade vi blivit indelade i olika lag och mitt lag var Danmark och vi skulle klä oss som Danmark, men jag var den enda som var klädd i det heeh, hade vita musisshorts & vitt o rött linné.. Men så frågade min idrottslärare om jag kunde byta om till mina idrottsbyxor istället för ingen hade ju bytat om till dem färgrena som man igenstligen skulle ha så hon bara ja gör du det hhe..


Första matchen vi hade var jag lite halv försiktig och vågade inte röra bollen först, men så en kille som går i min klass, han är sjuk snäll o rolig så han och en annan kille typ peppade mig och sa bara kör på finta dem, fäll dem eller puta undan dem för det gör inget dem är killar så dem ska klara av att få lite stryck, så jag bara oki, så jag körde på som bara den dem andra tre matcherna, råkade fälla en kille eller göra något så en kille ramlade på golvet o jag bara sprang efter med bollen, kände mig lite dum och fick lite skuldkänslor, men ja heh, ja sen så gjorde jag med mål, så jag bar Yeehhh så alla i klassen bara göötttt Sara whooohoo hehe, jag bara yeee hehe, sjukt glad va jag, sen så hjälpte jag med två killar så dem kunde göra mål så det gick sjukt bra så ja hehe, men det var riktigt roligt, vill göra det fler gånger och gärna med den gruppen jag fick, för dem vara sjukt schysta och pepparade varandra jäkligt bra så tro därför det med gick som det gick hehe...


Ja sen när vi slutat och ja skulle gå till mitt egna omklädningsrum, har eget för e ensam tjej i min klass ganska skönt jaja, så skulle vår lärare öppna till mig så hör jag några killar som snackar o typ ja vet inte hur jag ska skriva det jajaj, men typ sa till en kille typ såhär: Amen Simon gud va dålig du va, (så såg dem jag komma runt hörnet så sa en av killarna) till och med Sara är bättre än dig och hon är tjej hehe, sen så sa den ena killen bra kämpat sara, tack sa jag hehe, sen så sa dem någonting igen så sa jag, ja men det vissar ju bara på att tjejer är bättre än killar, och så säger läraren ohhh hehe, så när jag sa det så blev dem helt knäpp tysta hehe rätt roligt hehe, ja så är det när man försöker kränka tjejer heheh :P...


Ja nä det får bli allt för den här gången, ha det så bra, kramizzz!!

 

Av Sara - 6 maj 2012 18:03

Hejsan!!


Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid elva idag, gick upp och bara farsan var uppe hehe, lite konsigt för morsan o farsan brukar alltid vara vakna innan jag går upp oavsett vad tiden är typ, men ja hehe..


Igår så kom jag hemma vid typ kvart över tioen typ, åkte på kvällen hemma till en kompis och där var en annan tjej som jag kommit väldigt bra överrens med, så vi satt och snacka o fick lite gott och drika och hade sjukt roligt, som alltid, garvar alltid när jag är med dem, för ni är bara så himla härliga och roliga och jag är lättroad med så ja hehe.. Tack för en sjukt trevlig och rolig kväll med er två :P..


Idag har jag inte gjort så mycket, följde med syrran in till Malmö för hon skulle in där och handla lite så ja följde med som sällskap, sen kom vi hem igen och var hemma typ vid halv tre, bytte om och sen så satte jag igång en film, sen var det tid att äta, ja så har nästan precis ätit färdigt, inte riktigt men nästan hehe..


Ja det blir inte så mycket roligare än detta, så ja det va allt för idag, ha det så bra, kramizzz!!

 

Av Sara - 5 maj 2012 15:47

Hej!!


Ja va ska man skriva om idag, har ju inte hänt så mycket idag som det gör när man är i skolan eller något annat hehe, nä men ja vad ha jag gjort, ja vaknade vid halv elva idag år frukust o fixa mig sen drog ja till svedala med familjen, syrran skulle fota sig o morsan o farsan skulle på någon marknad, fast billigare hehe vet inte hur det stavas så hehe, ja så man blev indragen att gå där, men lit halv äkligt tycker ja, vet inte varför men ja..


Ja så när ja gick där så träffade jag en gammal lekkamrat, vi var skit tajta vänner när vi va små, men sen så började vi på olika skolor så vi splittrades, men vi har kontakt via fb lite då och då, och när vi ser varandra så brukar vi gå fram till varandra och snacka, skit härlig o sjukt snäll kille e han, lite synd att man inte har lika bra kontakt mer,men får väl ändra på det heheh, jaja när han såg mig så typ kändes som han kom fram från ingenstans och bar Hej sara, allt bra med dig, ja och så snacka vi lite men sen blev det pinsamma tysnaden och ingen av oss visste va vi skulle snacka så jag bara, ja jag måste nog gå nu, lite pinsamt att bara gå så hehe, men tror inte han brydde sig så mycket..


Ja nu har man kommit igång igen med lite att skriva, ja men har inte så mycket att skriva mer så, men ja det får bli allt för idag, ha det så bra, kramizzz!! Tänkte lägga upp en bild från igår, hoppas det är oki hehe :P


 


Ovido - Quiz & Flashcards