sara-ti-amo

Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Sara - 8 maj 2012 17:36

Hej!!


Ja idag började jag klockan åtta med att ha samling och kollade på nyheter, sen var det dags för So, och sedan efter det So igen.. Sen så var det lunch, smsade en kille ja brukar äta med, men han o hans polare hade gått o käkat så jag frågade en annan kille som jag brukar snacka med om jag kunde gå och äta med han o hans polare, han bara ja visst hehe, så ja hehe.


Idag så slutade jag vid halv tolv, gud va skönt, jag slutade så tidigt bara för att min engelska var inställd, så ja, tänke först ta bussen hem vid tolv för slutade halv tolv, men bestämmde mig för att gå och äta för skulle träffa en gammal killekompis på ett caffé vid hyalv två så ja kunde inte åka hem för tidigt iheller hehe..


Ja tänkte inte riktigt skriva så exakt vad vi gjorde eller pratade om, men kan säga att han var en riktig gentleman, och jag kan med säga att dem andra killar jag typ träffats eller har umgåts med har mer vartit typ badboys typer, lite attityd och typ så ja, tror ni kan lista ut resten sen hehe.. Ja men typ vi träffades fikade, sen följde han mig hem, rätt snällt o gulligt, han bjöd mig på det jag ville ha, så ja.. ja sen när vi var framme så gav jag han en tack kram och sen så sa vi hejdå, ja det var lite mer förkortning hehe, ja heheh


Ja sen så gjorde jag inte så mycket mer än det så ja, det var allt, hehe, ja så blir nog inte så mycket mer att skriva mer idag, så ja det får bli allt för den här dagen, ha det så bra, kramizzz!!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards