sara-ti-amo

Alla inlägg under mars 2012

Av Sara - 14 mars 2012 17:49

Hej!!


Hoppas det är bra med er alla, men mig kan det inte bli bättre. Tror inte jag mått så bra på länge. Har haft en bra dag kanske eller något liknande hehe..


Ja idag började jag min dag med att jag missade bussen, har nog aldrig gjort det sedan jag började på min nya skola, men men, jag var lite snurrig och väldigt trött igår kväll så råkade sätta mobilen på fel tid att ringa, så ja, inte så himla bra, men men.. han iallafall med nästa buss som gick tjugo minuter efter den jag missade.


Ja så kom lite sent till min lektion men min lärare verkade inte bry sig att jag kom försent, men jag berättade att jag missade bussen så han bara oki..


sen efter det så gick jag till syo idag och snackade lite med henne om en sak, sen var det lunch och sen efter det var det svenska..


Fick förästen lite kläder av morsan idag, Men vissa klädder var inte kommna än, men en sommarklänning som där var små blommor på och i lite blå aktig i färgen och ett till par sommar skor i typ lilla/rosa, rätt coola faktiskt, kan vissa  en liten bild på dem två sakerna.


ps, bilden e lite suddig, vet inte varför min mobil kamera är så känslig när man ska fota något!!


    


Ja det får bli allt för den här gången, är lite trött och seg i kroppen och i huvodet, så men men, ha det bra kramizzz!!






Av Sara - 13 mars 2012 17:18

Tja Tja!!


Tänkte skriva lite snabbt vad jag har hitat på idag innan jag ska iväg.

Idag har jag bara haft två olika lektione, SO, och engelska, ganska okej faktiskt, har börjat gilla engelska nu mera med tiden faktiskt. Iallafall i den nya engelsk klassen iallafall, mycket roligare att gå till den, än varit innan, för vi gör mycket mer roligare grajer så att vi elever ska tycka att det är roligare på våran lektion.


Idag var vi faktiskt fyra elever, men jag började ensam först i typ förtio minuter, så det blev mest att snacka lite på engelska för jag var så himla trött, och mitt i min lektion så öppnar två killar från min nya klass o bara hej, sitter du här sara hehe, jag bara, nä inte ni nu igen, ni bara kommer här och stör  mig hela tiden hehe. Dem gillar att jag skämtar med dem.

Det är en härlig klass jag har börjat i, iförsej så var min gamla EL klass var inte så tossig heller, men fick inte den kontakten som jag fick här i min nya klass,  men men, dessa är mer typ framåt och snackar med alla oavsett om man är tjej eller kille, lång,kort, small,krafig, mm, alla snackar med alla och umgås och har roligt med varandra. Men klart viss går ju i gupp, men det är inte så som typ`` du får inte sitta här eller gå med oss´´, utan om man sätter sig ner så är man en av alla typ. Men jag typ umgås med alla, och snackar med alla så jag går o sätter mig lite här och där typ.


Nä höll nästan på att glömma en sak, jag spelade pingis för första gången i mitt liv, eller rättare sagt blev tvungen att spela för en kille bara, jag vill möta dig om jag vinner oki, hehe, jag bara oki, och så vann han, så ja, men det gick skit för mig, men det gjorde inget, dem var snälla och sa, du spelar bra, bättre än lärarna hehe, jag bara jaså tack, heeh, sen innan jag skulle gå för dagen så skulle jag säga hejdå till två killar o ge dem en hejdå kram, han ena bara, du stanna, jag vill möta dig, jaja oki, sa jag, så spelade typ i fem minuter, så han jag spelade med, hans kompis, han bara du spelar såhär, o så tog han tag i min arm och sa, såhär gör man, jag glömde kolla vad han gjorde jag bara oki hehe.

Rätt roligt ändå, jag bara gör jag rätt, är det såhär, han bara nä såhär och så tar han tag i min arm igen hehe, så han jag skulle spela mot, jaja ta det nu försiktigt, det kommer säker gå bättre om hon får spelat lite mer och fler gånger, hehe. Ja..


 

Ja nä nu måste jag faktiskt dra, skulle bara skriva lite innan jag dra, men ha det bra. Kramizz!!




Av Sara - 12 mars 2012 19:06

Hej!


Ja då var man igång med skrivandet igen. Tänkte skriva om min dag o igår på kvällen med vad jag höll hus och vad jag hittade på då.


Ja kan ju börja med att idag började jag klockan tio och min första lektion var engslska i en o halv timme. Hade engelska med min nya engelsklärare och nya engelsklass på den andra skolan. Idag var vi tre elever, så ja, vet inte vad jag ska skiva om det, men men ganska skönt när man inte är så många folk, för då är det lättare att få hjälp och inte behöva o sitta o vänta på läraren så länge. Ibland är jag ensam med min engelsklärare, tycker det är rätt härligt för då får man mycket mer hjälp och gör mycket mer o när man undrar något så får man hjäp med det samma.


Och efter engelskan så var det lunch men jag struntade i att äta idag för var inte alls hungrig som jag brukar vara, men men, där är en kille som går i min nya klass han brukar fråga mig om jag vill förlja med han o hans kompisar o äta, jag brukat följa med, men idag så var jag inte alls sugen på att hänga med, för tänkta varför ska jag förlja med när jag ändå inte ska äta..


Ja jag har med haft idrott idag, tror det var den näst bästa idrottslektionen idag, vi hade styrketräning där vi trännade mage,ben,armar,rygg, mm, riktigt roligt var det, sen efter vi var färdiga med det så skulle vi sitta i 30 sek mot en vägg i förtio grader med benen o ha ryggen lutande mot väggen, tror jag var den ända som både gillade den o satt upp o gjorde inte så många grimaser som dem andra, men jag är van att arbeta med benen, för har spelat ishockey o då har man böjda knä o ben, så man har nog lite kvar av det som sitter kvar i benen, så sen efter dem 30 sek så frågade våran idrottslärare, orkar vi 30 sek till, nästan alla bara näää, jag bara jo klart haha, vilka blickar jag fick hehe, men men, rätt härligt ändå..


Vi hade med någon slags dans, och jag är ensam tjej i min klass så skulle man dansa par o par, så ja jag fick dansa med nästan alla killaran, pinit hehe, men en kille var nog lite starkare än jag, för vi skulle typ dansa någon dans där man hade armkrok o så skulle man springa fyra varv, men när han o jag sprang så kändes det nästan som jag höll på att flyga iväg hehe, tur att han höll i mig hehe,


Ja just det skulle ju berätta vad jag gjorde igår kväll, jo såhär var det, jag o farsan o syrran var o kollade på ishockey i Malmö Arena, Malmö Redhawks mot Rögle, fult med folk så när man gick så kunde man få antingen en arm eller ett ben som slogs el sparkades på en. När jag skulle gå in vid våran platser, jag kom lite senare för en sak, men när jag iallafall ska gå in där så är där en kille i kanske 18-20 års åldern som pratar med sin kompis o han fäktas med armat o så, så jag får hans hand mitt i huvodet, o jag bara oj, han bara oj förlåt hehe, rätt roligt, han var rätt snygg o sött så jag bara jaja lugnt hehe, sen när jag såg han så skämdes han nog för han små log och kollade lite först sen när jag kollade mot han så tar han ner huvodet o går förbi, jag bara aww stakaren, men det gjorde inget, så länge dem inte slår en riktigt och menar det på en så gör det iallafall inte mig något..


Så ja tillbacka till matchen, jo Malmö Vann, fyfan var härligt det var att dem vann, blev skita glad så att jag satt o började dansa i bilen, för där var en skit bra låt, så såg en kille den i typ 20 års åldern han bara glodde som fasiken hehe, tänkte nog, vad håller den bruden på med hehe rätt komiskt ändå hehe..


Nä nu känner jag att jag har redan skrivit ör mycket, men jaja, det fick tyvärr bli det den här gången, kanske blir fler gången, det kan jag inte veta precis, men gillar att skriva, så ja detta känns väldigt bra iallafall..

Förästen här nedan kommer en video på en skit söt kille som kommer från norge, han van norska melodifestivalen så han ska möta våran Lorren i euroviston, så himla söt, liknar lite eric saade faktiskt hehe!! Två olika video fast med ena bara låten andra med både snack så innan dem går ut på scenen o låten..

Ja det var allt för idag kramizz!!


bara låten här:



Av Sara - 11 mars 2012 12:41

Hejsan alla!!


Jag är inte ny här, hade en annan blogg innan där jag heter redhawksbrudden94, men tog bort det för en sak, men men, ska prova om nu o se om jag har tid o skriva och angående det andra..


Jag har haft lite problem att göra vid min bloggsida så den ska se välkommnade ut o intressant ut så att man vill se vad detta e för blogg o kanske läsa min blogg o se vad detta är för en person, så har hållit på en stund nu o tänkt hur jag gjorde och kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde när jag skaffade min förra blogg, var ett tag sedan jag gjorde om min förra blogg, så, men men, ja men det kommer säkert att fixa sig ändå..


Tänkte bara skriva lite o se hur det blir när jag skapar ett inlägg..


tänkte lägga ut en video på otoligt sööta eric saade  o hans två söta dansare med från gårdagens melodifestival 2012

så ja det var allt jag ville säga, ha det så bra kramizz!!


 




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards