sara-ti-amo

Alla inlägg under mars 2012

Av Sara - 22 mars 2012 19:25

Hejsan!!


Idag har jag och varit och besökt HA-linjen (handel), och började klockan åtta, började igentligen kvart i elva, men bara för jag var på studiebesök så fick jag förja efter deras schema..


Ja jag har inte gjort så mycket idag på handel linjen, förutom varit med på deras lektioner, men jag behövde inte göra något, fick en bok jag kunde kolla igenom och se vad det är för olika änmen inom det, rätt intressant faktiskt, men rätt mycket att hålla med koll på,men det är ju som vilket program man än väljer så..


Ja jag var förästen model idag när jag var på handelsprogramet, där var en kille som inte hade någon att göra detta jobbet med, för han skulle fota något för han hade något, ja kommer inte på det nu, eller jo, tema, så ja frågade läraren om jag ville ställa upp som modell/staist, så jag bara ja visst kan jag göra det.. så ja jag blev fotad och det är det värsta jag vet är att bli fotad, och speciellt när man vet att han ska vissa upp det för hans klass och lärare, då blir man ännu nervösare heeh, men det gick bra iallafall hehe..


Ja jag har inte gjort så mycket mer än det idag, bara ätigt lunch idag med några från min nya klass och spelat lite pingis med dem med och lyssnade på musik med han killen, vad heter han nu, ja jag kommer inte på det nu, men men, lyssnade på musik och spelade pingis med pågarna, hade ganska trevligt, eller hade skit roligt heeh, skrattade hela tiden, vet inte varför med bara blev så hehe..


Ja nä det får bli allt för idag, måste dra ner i duschen, tänkte jag skulle skriva några rader innan jag hoppar in i duschen och ska med fixa lite till imorn med.. ha det bra kramizzz!!


 

Av Sara - 21 mars 2012 17:42

Hej hej!!


Ja då var det Onsdag igen, tycker att dagarna ändå går rätt fort, fast man tycker det går både fort och långsamt..


Jaja iallafall, idag började jag lite över nio, och staratade med dagens lektion som var Matematik, rätt tråkigt, iallafall med den nya läraren på min gamla skola.. Tycker han är lite halv läskig, typ hehe,vet inte varför men han beter sig konsigt ju än första gångerna jag började där,saknade lite min gammla lärare fast han var en idiot som typ frös ut mig bara för jag var ensam tjej med 33 killar, så då måste han nya matteläraren vara lite halv läskig heeh, jaja slut snackat om lärarna,


Hade sen efter det matte igen med en annan matte lärare, som är mycket bättre och han förklarar mycket lättare och gör det så att jag förstår lättare, för jag är inget matte skini precis, så han typ tar det i min takt om man kan förklara det så, ja, sen efter det så var det lunch och gick och åt med en kompis som jag brukar äta med när jag är på den andra skolan, och efter vi ätit eller hon ätigt så satte vi oss och snacka lite om killar och lite om dem nya klass kompisarna som jag kommit skit bra överens med..


Ja sen blev klockan tolv och jag hade börjat, jag är skit dålig på att passa tider, vet inte varför, men jag är iallafall bättre nu än jag varit innan iallafall, jaja strunt i det heeh, ja så hade svenska och skulle se på en film, hann knappt komma in genom dörre och dem flesta bara: Hej sara!!!! hehe, jag bara e hej hehe, sen fick man sluta för dagen..


Jag är lite avis eller inte avis utan mer lite arg, eller jag vet inte, men iallafall i min nya klass, iallafall idag, för hela min klass var lediga förutom jag för jag går på två olika skolor, och så var jag på den andra skolan idag för hade alla mina lektioner där idag, för vissa killar bara frågade mig igår, ska du vara här eller på  den andra skolan imorn, jag bara på den andra skolan, oki, vi är i allafall lediga alla som går i denna klassen, så jag bara nää du skojar, jag vill me vara ledig imorn (/idag onsd), så blev kanske inte avis, men lite surt att hela sin klass får vara ledig, medan jag får gå i skolan.. Men så sa han ena killen jag fått rätt bra kontakt med i min nya klass, men du där finns annars något som heter skolka, hehe, jag bara ja jag vet, hehe, sen bara inga fler kommentarer på den biten hehe..


nä det får bli allt för idag ha det bra kramizzz!! <3<3


 



Av Sara - 20 mars 2012 16:48

Tja tja!!


Idag började jag klockan åtta, och det märker jag att jag nog inte van vid det,för är skit trött idag för jag börjar annars lite senare och få sova ut lite mer än jag får göra på Tisdagar.. Ja iallafall började idag  vid åtta som jag skrev innan, med att kolla på nyheter, skit tråkigt som vanligt, men det var en sak som dem sa om, och det var om nyföddabarn, att om dem födds kraftiga så kan det bli att dem blir kraftiga som vuxna och äldre barn, och speciellt tjejer, men jag vet inte om det kan vara sant. Men ja jag vet ju inte, var ändå lite så att man tänkte hur man själv var och under åren, men ja det ska vi inte gå in på så mycket hehe..


jaja efter nyheterna så blev det SO två gånger i rad, först bara en tim lektion sen rasti halv timme, sen på med so igen i en och halv timme, sen blev det lunch.. Jag gick faktiskt och åt idag, brukar inte vara hungrig och inte lust att gå och käka, men ja hörde med två killar som jag börjat snacka rätt mycket med om jag kunde följa med dem och äta och dem bara ja visst heeh, så ja..


Sen efter lunchen så blev det att man spelade lite pingis med pågarna, och jag är inte så jätte bra på pingis, men jag spelade lite med en tjej som med går där och vi börjat prata lite, men inte lika mycket som med vissa killar, men iallafall, jag vann över henne men förlorade över en kille, men jag har vunnit vissa gånger mot vissa killar, antingen är dem för snälla mot mig, allstå spelar ett snällt spel, medan jag spelar ett lite mer tuffare spel, hehe


Effter ett tag så var jag tvungen att fråga en av killarna vad klockan var och han bara den är kvart över tolv, jag bara du skojar, han bara nä, jag bara shit jag började för typ en kvart sedan varför sa du inget, han bara jag visste inte när du började och sedan trodde jag att du skulle börja samtidigt som oss.

Så jag fick springa eller snarare gick in till Engelskan och där satt min engelsklärare, och såg inte så jätte glad ut precis, jag bara oj, förlåt så mycket att jag är försedan, men fastnade vid pingis-spelandet, hon bara, oki, sen så ja.. hehe


så jag hade typ engelska i typ halv timme sen så frågade jag läraren när jag skulle sluta, och hon bara, du kan får välja det själv, jag bara e det okej om jag slutar nu, hon bara jaja oki, men då får du ta med jobbet hem och göra det där hehe, jag bara ja klart jag ska göra det.. hehe..


Så jag fick gå kvart i ett, och sen så såg jag han ena killen som jag gick och åt med så såg han att jag slutade, för jag sa att jag skulle sluta halv två, så han bara, har du fått sluta redan hehe, jag bara ja skit skönt hehe, så sa hejdå till killarna och fick springa som bara den till bussen och hann precis med bussen innan den drog hem..


Ja det får bli allt för idag. ha det bra. kramizzzar!!


 

Av Sara - 19 mars 2012 19:21

Hejsan!!


Ja då var det tid igen att skriva några rader här..


Ja kommer inte skriva så mycket idag, för har inte hittat på så mycket idag.. Jag hade bara två lektioner idag och jag började tio idag och började dagens första lektion med Engelska, ensam elev idag, lite konsigt att vara ensam i ett hel klassrum helt ensam med läraren, men men, rätt skönt ändå faktiskt..


Sen efter det var det först lunch och sen idrott, så ja det har inte varit så mycket mer idag, rätt skön och lugn dag idag..


Satt här precis och tänkte på att jag kanske ska tatuera mig, kanske in mitt namn på armen och kanske ha mitt stjärntecke (skorpion), vid handleden på höger handled, men ja jag får se om jag vågar det och får göra det när jag blivit 18,blir det snart så.. Syrran har ju sagt att hon ska köpa typ som ett presentkort på det tattoo stället hon blivit tatuerad flera gånger.. Hon tycker han som har det är rikigt dukigt, så vågar nog gå till han för hon har gått där så många gånger heeh.. Men j< får se när jag blivit myndig till att göra det och se om jag sen vågar, hoppas det iallafall hehe..


Ja det får tyvärr bli allt för idag, blev inte så mycket men tänkte jag ska lägga upp ett klipp idag istället för bild, det blir tyvärr en video på söta Eric Saade med låten Hotter then fire, fast denna här bättre än orginalsången. det var allt för idag, ha det bra. kamizz!!


Av Sara - 18 mars 2012 17:44

Tja Tja!!


Idag vaknade jag sent, så när jag vaknade så blev det vanliga, att gå upp och göra sig iordning och sen äta frukost och sen vid typ halv ett tiden så åkre jag o farsan o min syrran in till Entré för jag skulle köpa en tröja, glömde köpa den sist jag var där inne och köpte mina blåa jeans och lite annat smått och gott heeh..


Min syrra hittade ett par skit snygga öronhänge, hon bara gud va snygga öron hänge, jag bara, vill du ha dem, hon bara ja visst, så när vi kom fram så sa hon i kassan att man fick tre par öronhänge för 80:-, och så fick man ett nagelkal till, men ingen av oss använder det så vi bara nä detta räcker hehe..

Käner mig som värdens bästa lilla syster som köper grajor till min älskade syrra. Men vi är så tajta att vi brukar köpa lite grajot till varandra, ibland kan hon komma hem från ett ställe och bara kännt att detta vill jag ge min lilla syrra hehe. så ja heeh..


Sen efter jag var färdignär så tänkte min farsa att vi åker in om till farmor och farfar för att hälsa på dem för dem har varit i sälen i en vecka, så vi tänkte åka hem till dem, snacka lite skit och drika kaffe och sånt.. Men när vi kom så var dem inte hemma, så vi jaja, vi hade ju inte bestämmt något, dem kanske är iväg och handlar eller något annat.

Men sen nu på kvällen så ringde dem hem och vi fick reda på att dem hade varit på sjukhuset sedan halv åtta i morse, för att min farfar hade krockat i backen i sälen med en annan så han fick åka direkt till sjukhuset efter dem kommit hem, så ja..  Värkade att det ändå inte var så jätte farligt eller något jätte allvarligt iallafall..


Har sett den serien som dem visar på reklam på svt som heter: 15 Det är mitt liv, den handlar om ungdomar om olika saker, tex ungdomar som driker, ingen utväg ( den handlar om en kille som hamnar i ett gäng där dem är kriminella och sådant och så blir det strull, han killen klarar sig från polisen, men inte dem som såkallar äger han, utan han får det för jävligt), ja typ. Rätt intressant men ändå rätt hemkst ändå..


Ja nä nu måste jag fixa lite för morgondagen, så ja det var allt för den här gånge. ha det kramizz!!


 Här är tröjan jag köpte idag, den storleken jag köpte den i var S, men den var lite stor, hade viljat ha den i XS, men den minsta storleken var S, så köpten den ändå, rätt skönt när den är lite stor och inte sitter för tajt heller, inte så snyggt på allt!! <3<3

 

Av Sara - 17 mars 2012 14:26

Tja Tja!!


Ja var man här igen och tänkte skriva några rader idag med, för hinner inte ikväll, ska ha folk här då..

Ja idag har jag bakat mitt egna resept på sockerkaka, och Cheesecake (fryst), två stycken för min är tydligen god, hehe, så ja..


Vaknade till i morse att bli väkt av morsan som sa att jag var tvungen att gå upp för någon skulle komma och köpa min säng idag, så jag bara jaha okej, så jag får se var jag får sova ikväll hehe. jaja det är inte det största problemet, Ja iallafall så fick gå upp, gå ner i duschen snabbt som bara den och fixa mig och sådan.. Sen så när dem kom så satt jag och åt frukust, helt nyvaken, osminkad och allt, ville knappt inte vända på huvodet för man ser inte precis så söt ut när man vaknat, tycker iallafall jag att jag inte är hehe, men var tvungen att säga iallafall hej, så jag vände huvodet snabbt och sa hej, sen vände jag tillbacka huvodet och halvsov vid köksborde hehe och åt min frukust hehe..

PS:mer text under bilden, ville bara vissa en bild på min sockerkaka jag gjorde för ett tag sedan, inte den som jag gjorde idag!!


får tyvärr ta denna bilden på min sockerkaka, bakade igentligen den till min kusin när hon döptes, men den ser annars ut så fast utan nalle

Sen blev det att sätta igång med bakningen och fixa till ikväll med allt..


Nä tänkte berätta en sak nu, såhär ligger det till, har haft nu kontakt med en kille ett tag nu, har inte berättat för någon om min lite hemliga killekompis, eller vi kanske är mer än så thihi, jo han följer min blogg och det är väldigt gulligt av dig, och han undrade när jag skulle skriva om han, så satt precis här och tänkte på han, och kom på att jag hade lovat att jag skulle skriva om han lite nu, så nu har jag gjort det du..

Han är värdens gulligaste,snällaste och bara så underbar kille som gör att jag mår bra, och om jag mår dåligt så finns han där för mig, bara jag får snacka med han så mår jag bara redan bättre än annars.. Du är mitt allt, tack för du finns i mitt hjärat och i mitt liv.. PUSS & KRAM!!


Ja det får bli allt för den här gången, Måste dra nu, ska fixa sig innan folket kommer ikväll.. Ha det bra, kramizzz!!

När jag var på hockey match mella Malmö redhawks-Rögle så var Måns Zelmerlöw på besök och hade allsång med Malmö Klacken heeh, tänkte att jag måste bara lägga upp den heeh<3<3<



Av Sara - 16 mars 2012 17:14

   Hej hej!!


Ja detta inlägget blir nog inte så långt för började sent och slutade tidgt idag så har inte gjort så mkt.


Började idag klockan tio och trodde jag skulle ha so, men tydligen skulle hela klassen och några andra se på en film som dem redan hade börjat att se på innan jag kom till skolan.


Träffade en kille som går i min nya klass och hörde inte först allt han sa, för han pratar både lite tyst och väldigt fort, så hörde bara något med film och att dem såg på den längt bort, den sista dörre, så jag bara, vad handlar den om, ja så berättade han det, men jag fortsatte och satt där jag satt och tyckte det var konstigt att inga folk var där, typ var har alla folket tagit vägen, men så ser två lärare att jag sitter och frågar vem jag väntar på, jag vänta att få börja min lektion men läraren, vet inte vad han heter hehe, ja så dem bara dem ser på film där borta så du kan gå bort där, så när jag kommer ditt så stor två andra killar, den ena har jag snackat med förr, medan den andra har jag inte sett så mycket av..


Ja så jag stack in mitt huvod i klassrummet och kollade, men där satt bara han killen som berättade om filmen, så sa jag till han, jaså sitter du här nu hehe, så när jag skulle sätta mig så satte jag mig bakom han, och då sa han att den platsen är upptagen, jaså var kan jag sitta då, han bara vet inte, alla är upptagna förutom den brevid mig, hehe så jag bara, oki men då sätter jag mig här, hehe, tror att han ville att jag skulle sitta där, för han sa inte till dem andra som satte sig där jag skulle sätta mig igentligen att säga att den platsen var upptagen hehe..


Vi fick med popcorn, rätt schyst, men inget att drika, lite tråkigt, jag frågade han ena killen varför han inte ville ha popcorn, så sa han något att han blir dålig i magen eller något sådan om man äter det innan han fått riktigt mat i magen, eller något sådan, så jag och han typ började asgarvade hehe hade skrit svårt att sluta skratta så varje gång jag råkade kolla på han eller han skulle säga något till mig så började jag skratta, vet inte varför, fan va taskig jag va, gud va dåligt jag mådde, men jag sa förlåt och han verkade inte ta imot sig det precis..


Jag kan tyvärr inte berätta så mycket om filmen för jag kom in mitten av filmen så fattade inte handligen riktigt, men frågade han killen som jag satt brevid vad det hade hänt innan och han berättade men fattade ändå inte hans förklaring precis hehe..


Sen slutade jag så jag tänkte att jag sätter mig här, alltså utanför är där ett bord med bänkar typ så satte mig där, så frågade han killen jag satt brevid om jag inte skulle äta, jag bara nä, pallar inte, så han o hans kompis gick till matsalen.. Men när jag satt där ensam så tänkte jag, nä jag pallar inte sitta här o inte göra något, så jag gick till matsalen och fick tag i han killen och frågade om jag kunde sitta o äta med hans kompisar, han bara, självklart, varför skulle du inte det, kom häng med mig här hehe, sen så sa han, du vet han killen som du känner som går på svetts, han kommer hit här och äter med oss, jag bara oki, han fattade nog att jag inte visste vem det var, men när jag spg han så sa han, det är han, han vet du väl vem det är, jag bara jaså e det ha, ja klart jag vet det hehe..


Sen blev klockan tio i, och var tvungen att springa till bussen, så sa han kille, stakare, nu får du sitta länge på bussen hehe, för dem vet vad jag är från så jag bara ja tyvärr är det så här i livet hehe..


Nä det får räcka för idag, ska inte göra något idag, mår inte så himla bra idag, huvodvärk, och illmående, så ja, tänkte gå och villa lite i sängen och se om det hjälper.. Ha det bra kramizz!!!


 

Av Sara - 15 mars 2012 17:42

Hejsan alla!!


Tänkte börja med att säga att jag mår inte så jätte bra just idag, Hatar bara vissa folk tex vissa killar som bara lurar en och tror att man kan göra vad som helt här i livet, typ att livet och känslor bara är en slags lek för dem flesta, men hatar det, fattar inte varför dem gör så mot folk o mig med.. Fan vill bara försvinna, vill bara bort från allt, shit, har aldrig känt såhär förut, men tack vare en jävla idiot så fick jag ju min stund att bli sårad och förstörd..


Jaja nä nu skiter vi i det och ska berätta en lite mer roligare sak. Idag så hade vi alla 1:or, dansdag där man skulle dansa tre olika danser, den första var bugg, andra var zumba och tredje var streetdance..


Vi blev indelade i tre grupper och jag kom i grupp 1, skit bra gurpp, trivdes bra, alla snacka med en och sådant så det var nog höjdpukntens ljustste stund för mig och bästa stund innan det blev skit, men men, ja jag fick dansa bugg med skit många olika killar, vissa såg rätt bra ut, vissa var roliga,kunde skämta med en, medan andra bara stod och typ gjode knappt ngt och bara bugga vanligt utan snurr eller något sådant..


Men men,fast det så sa jag till alla jag dansade med, va dukig du var och tack för dansen. Vissa av dem typ presenterade sig och sa deras namn, och en speciell kille som jag kommer ihåg var en kille som hete Jonathan, han började med att presenterade sig och sen han jag typ knappt ta två steg så han bara, allstå shit äntligen någon bra tjej som kan dansa, men han och jag hann knappt dansa så mycket för vi var så många som vi skulle gå igenom och dansa med så, men men, rätt trevligt att någon tycker att man dansar bra, iförsej, andra killar sa med att dem tykte jag dansade bra, men vissa kunde inte vissa snurrar, så då sa jag bara, det gör inget sålänge du buggar vanligt så går det bra för mig..


Ja efter det hade jag svenska, men den var inte så länge, bara typ en tim typ,


ja nä nu får det nog vara slut på skrivandet, är lite trött idag efter dansen och att jag fick gå upp tidigt, brukar inte gå upp så tidigt dem andra dagarna för börjar senare så då sover jag ut och länge..  Ha det så bra kramizz!!


 

Ovido - Quiz & Flashcards