sara-ti-amo

Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Sara - 31 mars 2012 16:06

Hejsan!!


Idag tänkte jag berätta lite vad jag höll hus igår kväll heh och vad jag har hittat på idag med

Jo kan ju börja med att berätta om idag.. Idag vaknade jag vid tio tiden, la och drog mig i typ tjugo min- halv tim, det var så skönt att bara ligga i sängen o dra sig, brukar inte göra det när jag går i skolan, uatn hör jag min klocka ringa, så typ nästan jag halv hoppar upp ur sängen och stänger av klockan och sen ligger jag o drar mig typ 1-2 min, sen flyger jag upp igen hehe..

Ja sen blev det att äta frukust, sen ner i duschen och fixa sig för skulle iväg och fara lite hit och ditt, och sen var vi hemma vid typ halv två tiden..


Jag har förästen köpt ett par nya solglasögon, för mina favo gick i sönder när jag hade varit i skolan tydligen, jag har ju dem i väskan och har massa böcker så har dem säkert blivit klämda och gick sönder mitt över så har nu ett öga för sig och det andra för sig hehe, men hittade ett par skit coola på Mia&Nettans, lagon pris med tycket jag iallafall hehe.. Sen blev det att när man ändå var där så skulle jag köpa parfym, för den sorten jag har är rätt svår att få tag i så såg att dem hade en kvar så jag bara, jag ska ha den hehe, så ja, det kändes skit bra.. Jag köpte med ögonskugga med tre färger som var en var grå, andra var mörkblå och tredje var lite ljusare blå, tyckte det var fina färger så jag bara, jaja jag ska med ha den heeh.

Jag har varit på riktig shopping lust idag hehe, men det blev inte mer än så, blev rätt mycket till slut hehe..

Här är dem grejorna jag köpte idag

bilder & text från igår kommer under dessa bilder!!


Parfym:325:-

Ögonskugga:45:-

Solbrillor: 98:-


Jo igår så träffade jag två kompisar till mig, vi var hemma hos en kompis som heter Frida som jag har lärt känna lite mer under den senaste året. Riktigt trevlig och rolig tjej.. Ju så igår så efter skolan så fixade jag mig sen vid halv sju tiden fick jag skjuts av morsan till min andra kompis och sen efter det så gick vi hem till Frida, och när vi kom ditt så blev det först en liten rundvissning för jag har aldrig vatit hemma hos henne, sen blev det lite snack, sen blev det tutta och köra typ heeh, nä men sen startade festen och det var full öss hehe, vi hade så himla roligt igår.. tror jag inte skratta så mycket på länge som jag gjorde igår.. hehe.. Här nedan komme lite bilder från igår.


Jag & Frida, och Jag & Jessica


Jessica & Frida


Jag heeh

Nä nu ska jag ner och kolla efter min mat jag ska laga till min älskade familj, mitt eget resept, lite hemligt vad det bli, men hoppas det både blir gott och bra,men det blir det säker.. Ha det så bra, Kramizz!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards