sara-ti-amo

Alla inlägg under juli 2012

Av Sara - 5 juli 2012 17:24

Hejsan!!


Ja idag har jag inte gjort så mycket, inte mått så bra, tror jag håller på att åka på något virus eller något, för vaknade i morsen rätt lagom tid, men fast jag inte kunde sova mer, så ville jag bara sova o sova mer o mer, och det är inte alls likt mig så vet inte varför, jaja, gick iallafall upp o tog en kopp te och ja, det va allt jag fick i mig för idag, har inte alls varit hungrig eller sugen på något, vet inte varför. jaja, hoppas det snart går över.


Jag har inte gjort så mycket som jag skrev innan, men jag har försökt tränna lite, men jag märkte att jag inte mådde så bra, för va inte alls på topp eller sugen på att tränna, men jaja så sket i det o tog en dusch o sedan satte igång en film som jag såg, o vilade lite i sängen sen med.


Ja det får bli allt för idag, ha det så bra, kramizz<3<3  




Av Sara - 4 juli 2012 17:10

Tjenare!!


Idag har jag varit med en kompis, va hemma hos mig o solade i trädgården, men solen typ bara gick och kom lite då och då, så det blev inte så mycket solande, men men, fick iallafall snackat o umgåtts lite, Det var iallafall trevligt o roligt som vanligt, Men vi båda var sjukt trötta idag hehe, men ja ibland är man det så.


Ja ikväll blir det att åka ner till byn med morsan o se det som dem kallar för allsång, vet inte om det är så roligt, men ja man kommer iallafall ut lite så man inte sitter vid datan för mycket, har nog gjort det, för man känner inte det suget att sitta vid datan som man man annars gör när man går i skolan, men ja kanske bara för man inte är inne lika ofta som man är när man är ledig..


Ja sen får vi se vad jag gör sen, ska kanske träffa en kompis där nere, hon jag va med idag, hon skulle kanske ner ditt, så ja vi får se, kanse blir roligare om man känner lite fler som man kan snacka med..


Nä det blir allt för idag,tänkte lägga upp ett klipp på en av killarna i hockey laget, jag älskar hockey o mitt lag jag hejar på heter faktiskt Malmö Redhawks, jag är lite som ett hockeyfreak när det gäller hockey hehe, älskar det, och tänkte läga upp till er som med gillar dem eller har hört talas om dem, skulle se lite hur det ser ut där dem trännar och massa andra roliga saker, men det går inte, vet inte varför men men, får se hur jag ska få fram den, jaja ha det så bra, kramizz<3<3 får tyvärr ta denna sorry


Av Sara - 3 juli 2012 17:15

Hejsan!!


Ja idag har jag inte haft sol ida, lite tråkigt, men det har varit lite klibbit väder, det har varit kvaft idag.

Idag vaknade jag rätt sent, fixade mig, sen drog jag hem till en kompis, umgick o gick lite i byn o hade sjukt trevligt som vanligt. Vi köpte var sen glass och satte oss vid en benk, men några benkar brevid oss, så la en man, så min kompis bara, tänk om han är död, jag bara helt lugnt nä han bara sover, det är han som brukar stå o sälja tidningar heeh, hon bara jaha heh..


Roliga folk man ser o träffar, men är lite så här.. Men jag va lite rädd först, så jag bara ska vi inte gå snart heh :P, jaja, Ja nä nu har vi precis ätit, ska snart byta om, för ska till kompisen igen o umgås lite till, får se vad vi hittar på.


Förrästen fick ett brev nu att jag kan börja på den andre linjen nu som jag skulle tänka över under sommaren, men har inte riktigt gjort det, eller jo lite, så ja får se hur det blir!!!


Ja det får bli allt för den här dagen, ha det så bra, kramizz<3<3

 


Av Sara - 2 juli 2012 17:42

Tja Tja!!


Idag vaknade jag rätt okej tid, gick upp och fixa mig o åt frukust ute på vår taras, och sen så gick jag in o byte om, sen så la jag och solade i en timme, sen in igen hoppade in i duschen sen byte om sen gick jag ner till byn o handlade lite, sen gick jag hem till mormor o hälsade på henne en stund, sen hem igen och ut i solen igen, sjukt skönt va det, men vädret har varit lite si och så idag tycker jag, men sjukt skönt iallafall när solen kommit fram och den har steckt på bra, eller vissa läggen gjorde den.


Ja sen har jag inte gjort så mycket mer, tiden o dagen har bara gått som bara den, kanske går ut o sätter mig i trädgården lite om solen vill komma fram lite till kanske heh, jaja, det får bli allt för idag, ha det så bra, kramizzz<3<3

   


Av Sara - 1 juli 2012 18:31

Hej Hej!!


Idag vaknade jag inte hemma, utan hemma hos en kompis hehe, vilken bra start på denna bloggen, hehe viste inte hur jag skulle börja den, men lät rätt bra ändå hehe..


 För några timmar sedan så kom jag hem, var förs hos en kompis, som jag sov hos som jag skrev innan, jaja vi vakande rätt tidigt, åt frukust o sen så kollade vi på skräckfilm, sjukt läskig va den, tur vi inte såg den i går kväll för då hade jag inte kunnat sova, eller jo kanske med tiden, men ja..


Sen vid tolv blev jag hämtad o var hemma o tog en dusch, byte om till lite mer sommarkläder för dem kläderna jag hade stoppat ner var för tjocka kläder, och det var sjukt varmt ute så, ja sen så åkte vi ner till ett ställe som heter aggarp o åt heh, ja så vi satt där en stund, sen så åkte till byn o gick på marknaden lite, åkte den faking karusellen igen heh, men var nog för lätt för flög från höger till vänser hela tiden så har sjukt ont lite här och där hehe, får säker blåmärken nu hehe, inte bra, ja sen blev det hem och ta det lugnt.

Jag såg med lite söta killar med heh :P


Ja sen har jag inte gjort så mycket med, så det blir allt för idag, ha det så bra, tänkte lägga upp ett youtube klipp på ett killeband, vissa kanske känner igen bandet, vissa kanske inte, men lägger upp det så kan ni se vilka dem är, ha det så bra, kramizzz<3<3

Ovido - Quiz & Flashcards