sara-ti-amo

Alla inlägg den 1 juni 2012

Av Sara - 1 juni 2012 20:15

Tja Tja!!


Sorry jag inte skrivit på två dagar, men har bara haft fullt upp och inte haft tid att sitta vid datan och skriva lite snabbt i bloggen, men nu så är jag tillbaka och kände att jag ville skriva lite nu när jag har tid.


Idag var jag och min andra klass på Malmömässa och jag tog lite bilder, men kan tyvärr inte lägga upp dem för är hos en kompis just nu så kan inte, för har inte fått med sladden, men lägger upp bilderna imorgon istället..

Vi gick lite hur i ville o sånt, jag och en tjej som jag börjat prata mycket med hon  och jag gick och kollade runt, sjukt roligt o trevligt va det.. När hon och jag gick runt där så fick vi först varsin blomma, och sen fick vi en påse som där var nyckelband, bok om olika program mm, ja och sen gick vi vidare och då kom vi till kök linjen, och där böjd dem på lite olika saker.. Vi åt inget utan vi gick vidare.


Sen kom vi till smink avdelningen, och där gjorde dem massage, sminkade en, och fixade naglar, så när vi stod där så jag bara sa till hon tjejen att jag vill med, men vågade fråga, men undertiden vi stod där så kom två andra tjejer, hon ena är min kompis och min kompis kompis, så hennes kompis och jag gick fram o frågade o fick bli sminkade och då skulle vi skriva in oss och sen blev vi jätte fina hehe :P,


Ja just nu sitter jag hemma hos en kompis o lyssnar på musik o dricker gott hehe :P, ja det var allt för idag ha det så bra, kramizzzz!!

Ovido - Quiz & Flashcards